Voor € 2,95 gaan wij uw bestelling ver X... Y... Zenden!

Wij verzenden uw bestelling binnen twee werkdagen, ingepakt in cadeaupapier en in een brievenbusdoosje. Heeft u gekozen voor het laten graveren van een sieraad en/of een vorm van bedelmontage? Houdt u dan rekening met mogelijk 1 á 2 dagen extra levertijd.

Wij verzenden per PostNL met Track & Trace, zodat u precies weet wanneer het pakketje is verzonden. De verzendkosten bedragen € 2,95. Bestellingen vanaf € 30,-  verzenden wij gratis.

Retourneren

U kunt zonder opgaaf van reden een product binnen 14 dagen retourneren. U kunt u hiervoor hetzelfde brievenbusdoosje gebruiken waarin het sieraad is verstuurd. Mocht u deze niet meer hebben dan vragen wij u het product op een andere veilige manier te verpakken.

Voordat u het naar ons retourneert verzoeken wij u om eerst per e-mail contact met ons op te nemen, zodat wij weten welk artikel wij terug kunnen verwachten. Hierin kunt u ook aangeven of u het product wilt ruilen, veranderen, óf dat u uw geld teruggestort wilt krijgen.

De portkosten voor het retourneren zijn voor uw eigen rekening. Het retouradres is:

Myson

Charles van der Nootstraat 15

1718 XS Hoogwoud

Als wij het geretourneerde product in goede orde hebben ontvangen sturen wij u een bevestiging per e-mail en informeren wij u over de verdere afhandeling.