Over ons en onze markten

Onze bedrijfsnaam is Myson en ons KvK nummer is: 37085026 te Hoorn. Dus hoe zit het dan met de namen Mylene Byoux en XYZilver


Myson: Onze officiële naam

Officieel heet ons bedrijf Myson. Mylene Byoux is de naam van onze marktkraam en XYZilver is de naam van onze webshop. Onze webshop is daarom zowel te bereiken via www.xyzilver.nl als via www.mylenebyoux.nl.

Ingewikkeld? Welnee... Apart? Misschien een beetje...

Mylene Byoux: Op de markt

"In 1999 zijn wij begonnen met het verkopen van sieraden op weekmarkten en braderieën en in de loop der tijd hebben we onze marktverkoopwagen omgedoopt tot "Mylene Byoux".

We verkopen op de markt zilveren sieraden, sieraden met parels en edelstenen, edelstalen sieraden, byoux, sjaals, hoeden en petten.

Het is fantastisch om op de markt zoveel contact met mensen te kunnen hebben. Om mensen blij te maken door te helpen bij het maken van een goede keus voor een sieraad, sjaal, geschikte pet of een mooie hoed.

We doen dit werk dan ook met heel veel plezier."

Henk

Wij hebben meer dan wat u online X... Y... Ziet!

XYZilver: De webshop

Van Ashanger tot Zeester. Van Armband tot X... Y... Zon.

"Naast het verkopen op de markt ben ik geschoold in zilversmeden om ons zo beter te kunnen onderscheiden en om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Zilversmeden is echt een heerlijk vak en ik ben er dan ook dagelijks mee bezig. Het is mijn grote passie.

De naam voor onze webshop moest dan ook Zilver zijn, dat was voor ons overduidelijk. We hebben de X uit onze postcode en de Y uit mijn naam gebruikt en vormden zo een naam waarmee we ook nog eens kunnen aangeven dat we een groot assortiment in zilveren sieraden hebben."

Mylene