Zilveren hangers en bedels

Elke hanger is een bedel en elke bedel is een hanger. X... Y... Zo.

Een hanger met een karabijnslotje of gemonteerd aan een (schakel)armband of -ketting noemen we een bedel. Wanneer er een ketting door het hangoog gaat, is het een hanger.

  • Hangers kunnen prachtig aan een zilveren ketting of leren koord worden gedragen.
  • U kunt bij ons zilveren armbanden en kettingen bestellen waar wij, door u uitgezochte, bedels aan kunnen monteren.
  • U kunt bij veel lichte en middelzware hangers kiezen voor een karabijnslotje (+ €4,-) waardoor u deze meteen als bedel kunt dragen.
  • Een deel van onze hangers en bedels is graveerbaar en graveren is bij ons altijd gratis!

Categorieën

Onze collectie zilveren hangers en bedels is onze trots! Het is eigenlijk een persoonlijke verslaving geworden om telkens weer nieuwe en originele hangers op te sporen en in het assortiment te plaatsen. Soms is het heel lastig de juiste rubriek te kiezen en als wij het er niet over eens konden worden, staat de hanger gewoon bij ..."Overige".... 


Gewicht sortering

Hier zijn de hangers en bedels gesorteerd op gewicht. Bent u speciaal op zoek naar een massieve en stevige hanger? Of zoekt u een klein bedeltje voor aan een kinderbedelarmband? Of juist een subtiel fijn hangertje voor aan een mooie dunne ketting? Dan kunt u hier eenvoudig een gewicht sortering kiezen.

Als hanger: Hangers komen heel mooi tot hun recht aan een leren koord of aan een zilveren ketting. Zoekt u een zilveren ketting om een hanger aan te dragen? Wij hebben zilveren schakelkettingen die ideaal zijn om te combineren met onze hangers.

Als bedel: Bij elke ketting en armband die geschikt is voor bedels, staat vermeld welk advies wij geven over de geschikte gewichtklasse bedels voor dit sieraad.

Lichte hangertjes staan schitterend aan een fijne ketting of als bedeltje aan een subtiele armband.

Een veelzijdige gewicht categorie die met bijna elke 'hanger-of bedel-geschikte' ketting en armband te combineren is.

Zware hangers komen het beste tot hun recht als ze solitair worden gedragen aan een zilveren ketting of sterk leren koord.


Graveerbaar

Niet alleen graveerplaatjes zijn graveerbaar! Ook andere hangers kunnen hiervoor heel geschikt zijn. Voor het graveren kunt u kiezen uit 3 lettertypes: Blokletters, Stoere rechte letters en Romantische schuine letters.

Heeft u een bijzondere wens met betrekking tot graveren? Neem dan even contact met ons op.


Bedelmontage aan kettingen en armbanden

U kunt bij ons zilveren armbanden en kettingen bestellen waar wij, door u uitgezochte, bedels aan kunnen monteren via solderen (€ 5,- per bedel), splitringen (€ 3,- per bedel) of middels een gratis bedelmontage vorm.

Wilt u een hanger zelf als bedel aan een daarvoor geschikte armband of ketting hangen? U kunt tijdens het bestelproces bij een groot aantal hangers aangeven dat wij het hangoog moeten vervangen door een karabijnslotje (meerprijs: € 4,-). Let op! Zware hangers kunnen wij, vanwege hun gewicht, niet voorzien van een karabijnslotje.