Hangers en bedels: Graveerbaar

Deze hangers zijn allemaal graveerbaar, sommigen zelfs voor én achter. Bij elke hanger staat in de beschrijving vermeld wat het maximum aantal te graveren tekens is, maar het is natuurlijk niet verplicht een gravering te verzinnen! Ook zonder deze optie zijn de hangers prachtig om te zien en te dragen. Wanneer u het echter persoonlijker wilt maken, kiest u voor "Graveren: Ja", kiest u 1 van de 3 lettertypes en typt u vervolgens de gewenste te graveren tekst in. (Houdt u hierbij rekening met het maximum aantal tekens en mogelijk een dag extra levertijd.) Graveren is bij ons altijd gratis!


Elke hanger is een bedel en elke bedel is een hanger.

Met een hangoog is het een hanger. Met een karabijnslotje of gemonteerd aan een (schakel)armband of -ketting is het een bedel.

Als hanger:

Als bedel:

  • Bij veel lichte en middelzware hangers en bedels kunt u aangeven dat wij het hangoog moeten vervangen voor een karabijnslotje (meerprijs: €4,-) zodat u het sieraad meteen als een bedel aan een daarvoor geschikte ketting of armband kunt hangen. 
  • U kunt bij ons zilveren armbanden en kettingen bestellen waar wij, door u uitgezochte, bedels aan kunnen monteren via solderen (€ 5,- per bedel), splitringen (€ 3,- per bedel) of middels een gratis bedelmontage vorm.
  • Als een armband of ketting geschikt is voor bedels, staat bij de productomschrijving duidelijk aangegeven welke gewichtklasse bedels wij voor dit sieraad adviseren en/of hier karabijnslotjes aan gehangen kunnen worden.
  • Meer informatie over onze bedelmontage vormen vindt u op onze 'Bedelmontage' pagina.

Algemeen

  • Veel van onze hangers en bedels zijn graveerbaarGraveren is bij ons altijd gratis!
  • Oud-zilver-look’. Een groot deel van onze hangers en bedels heeft een stoere, warme en diepe uitstraling. Deze zijn gedonkerd (ook wel gezwart genoemd) met zwavel en geven een prachtige donkere glans.